Produkter for honning cm6360 (3)

Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Camu camu - pulver

Camu camu - pulver

Naturlig økologisk camu camu-pulver Netto vekt: 50 g Energiverdi per 100 g: 28 kcal Holdbarhet: 12 måneder
Dillfrø - HoReCa

Dillfrø - HoReCa

En krans av stilker og grener av dill i det romerske imperiet ble tildelt fremragende gladiatorer. Brukes til tilberedning av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Brukes til Varme og kalde sauser, supper, kjøttretter, fjærkre-retter, fiskeretter, eggretter, samt til sylting. Smak Bittert gress Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 16 Fett (g / 100g)… 15 Karbohydrater (g / 100g)… 12 Energiverdi (kcal / 100g)… 250